DVICIO се завръщат с Que Tienes Tu

Миналата година реших, че просто трябва да ви споделя за едни буквално зайчета на музикалната сцена. За мен не е изненада, че не само имаха успех в Испания, Щатите, Южна Америка и Русия, но и бяха поканени от Пласидо Доминго на неговият концерт на стадион Бернабеу. С лека тревога чаках новият им албум без да съм сигурна дали славата няма да ги пързулне, дали няма да им избяга звученето. Е албумът е факт, а аз вече успях да го чуя!

Continue reading „DVICIO се завръщат с Que Tienes Tu“

Advertisements

Enrique Iglesias „Sex and Love“ – концерт пълен с емоция

sexandlove

Continue reading „Enrique Iglesias „Sex and Love“ – концерт пълен с емоция“

Нова музика за добро настроение

11029493_10152896529718124_1145670330312701321_nВсички знаем това усещане на еуфория, когато любим изпълнител пусне ново парче. Тази нужда да пускаш дадена песен отново и отново. А сега си представете, че не само един от любимите Ви изпълнители са направили нови парчета, а цели три. И то не в един жанр, а в два от любимите ми. Добавете и факта, че двама от тях скоро не са издавали нови парчета и еуфорията ще е пълна.

Днес ще ви представя новите парчета на Enrique Iglesias, Breaking Benjamin и Three Days Grace. Знам, че комбинацията е неочаквана, но… Това съм Аз.

Continue reading „Нова музика за добро настроение“