На кратко за блога

Bonjour & Welcome

Здравейте 🙂 Казвам се Ралица и съм на 33 години. Обичам музика, филми, книги, танци. Това е блог посветен имено на тези неща от живота. Също така обичам да пиша истории, когато музата ми не е запрашила на някъде.

Също така имам и Beauty Blog, който направих за да не сливам съдържанието на двата ми блога. Този блог може да намерите тук: RoseRed’s Beauty Blog

И макар интересите ми да са обширни тук ще пиша основно за книгите които чета, няма как да ви ориентирам за жанровете които чета, защото не обичам да се ограничавам. Чета всичко, чиято анотация ме докосне по някакъв начин. Ако не ми хареса нещо си казвам.

Най-любимата ми книга? Силно вероятно е не само да не сте я чували, но и да не сте я чели, много недооценено заглавие у нас е, но ако все пак проявите любопитство ще се радвам да обсъдим „Стършел“ на Етел Лилиан Войнич. 🙂

 

Реклами

8 коментара към “На кратко за блога”

 1. „Осоляването“ е есенцията на критиката на изкуствата и ще се радвам да видя как си служиш с нея.
  Пожелавам ти попътен вятър в сферата на критическите анализи и коментари. 🙂

  1. Хей!
   Здрасти, само се извинявам, че толкова късно виждам коментара ти понеже и аз малко или много имах нужда от ваканция. За критика… не знам какъв критик съм, но за сметка на това смело си казвам нещата които не ме харесват. Пък ще поживеем и ще видим. Добре заварили!

   1. 😃 А аз искрено благодаря, че ме накара да се усмихна така. Винаги е такова удоволствие да срещна хора които са чели любимата ми книга.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s