Книги

Новини или по-скоро неновини

Здравейте, приятели!
Не искам да убивам ентусиазмът ви в зародиш /ако изобщо го има/, но това не е рубрика. А и новини, новини, колко да са новини. Отдавна вече съм тръбила за тях, както и книжното ни общество, но пък се събраха много на куп и моя милост все пак трябва да отбележи събитието по някакъв начин!

1. Стартирам с това, че една от най-любимите ми книги през март се сдоби с ново издание. Изключително много се радвам, че ИК „Хермес“ преиздадоха „Стършел“, а новата корица е просто любов. Ако сте тук, значи нещо ви е харесало и не четете мои излияния за първи път, значи сте чели достатъчно за тази книга, е вече може да се сдобиете с нея.

2. „The Cruel Prince“ ще бъде издаден на български. / Както казах по-горе, колко да са новини нещата, които ще ви кажа/. Вече сигурно и баба знае, че ще бъдат издадени от издателство Ибис, като най-вероятно първите две книги от поредицата ще излязат тази година.

3. И докато сме на вълна Holly Black и „The folk of the air“, амиии вече си имаме корица и за „The Queen of Nothing“.

4. Продължавам с бързите новини от Cecelia Ahern, мой особено любим автор /и отново не е особено уоу новина/, но… „P.S. I Love You“ ще се сдобие със своето продължение. А вече дали ще го видим на български – не знам, защото книгите на Сесилия обиколиха няколко родни издателства.

5. А да… още една стара новина. Тази седмица ще е представянето на книгата на the one and only mr. Sully Erna. Познайте кой ще е там!!!

И понеже сме на вълна новини, пък споменахме и изпълнители… Нали не мислите, че ще имаме само книжни новини?

6. През април месец се очаква излизането на втория албум на Andy Black. Албумът ще се казва Ghost of Ohaio, името което носи и комиксът, създаден от него. Ако много ме обичате, знаете какво да ми подарите за рождения ден. joking, not joking

И в случай, че сте решили, че това е краят, о, не… сладкишите ги пазя винаги за края.

7. Очакваме скоро „The Red Scrolls of Magic“ нали… Магнус, таковата, негова си трилогия. Не знам дали ще излиза на български, но знам, че нямам никакво намерение да чакам и веднага с излизането си, ще скочи в торбата.

А сега… идва ред на барабани, фанфари и всякакви ударни инструменти, които вдигат шум, защото това си иска шум. МНОГО ШУМ!

8. Ноември 2019… тихо, кротко, като сън, от който няма измъкване, идва книга първа от трилогията Dreamer. Имаме си и корица. И добре де… ще ви дам повече яснота, някога много отдавна Ралка /считано аз/ се запали по книгите на една bad ass авторка, която ходи с рязани дънки, кара спортни коли и т.н. или иначе казано Маги Стийвотър!!!! А „Call Down The Hawk“ ще е първата книга, която ще върне в сърцата ни някои познати и много обичани герои от поредицата „The Raven Cycle“ , да, да. Виждам крушките, слънцата и фойерверките над главите ви. Трилогията за Ронан не само си има дата, но вече има и корица!!!!

Това е от мен. Видяхте, че новините ми не са никакви новини, но са важни за мен. Ама много важни. Дано съм била полезна на някой и дано някой от вас да е бил в информационна дупка, че поне един да изненадам.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s