Книги

Димитър Бербатов представя „По моя начин“


Здравейте, приятели.
В последно време май ми върви повече да ви споделям впечатления от представянето на книги, отколкото ревюта, но истината е, че съм в период в който върша други работи и не успявам да стигна до четенето, а когато успея вече очите ми сами се затварят. Но… нека не се отклоняваме от темата. Беше седмица на спортни биографии, които продължавам да твърдя, че са адски интересни четива. Представянето на книгата на Бербатов има един свой, уникален чар и мен лично тотално ме спечели, защото беше изцяло за феновете, а това значи много, защото не само талантът прави успелите известни личности това, което са, но и подкрепата на хората.

Оказа се, че Бербатов има подкрепата на много хора и ги уважи всеки един от тях изчаквайки търпеливо, разписвайки всяка книга, снимакйки се с всеки фен и това в продължение на близо 9 часа. Откри представянето си с кратка пресконференция и по всичко личеше, че няма търпение да започне разписването на книгите на хората, които се бяха подредили на огромна опашка още от 11:00 часа, час преди официалният старт на събитието.

За пресконференцията едва ли ще ви кажа нещо, което не сте видели по медиите, но определено в Димитър Бербатов живее спортният и конкурентен дух, сподели за трудните за написване моменти и говори за най-важният мач в живота си.

В интерес на истината не знам дали по принцип се е случвало автор да подписва книги от 12:30 до към 21:00 вечерта, защото Бербатов до последно остана на място за феновете си и всички онези, които искаха да се докоснат до него.  Не знам за вас, но на мен това ми звучи тежко и адски изморително и всеки, който е готов да го направи заради любовта на хората, заслужава адмирации, а екипът на Сиела показаха не само професионализъм, а и направо спортна издържливост, организирайки събитието и давайки възможност на много хора да достигнат до своят любимец.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s