Книги, Uncategorized

Приключенията на Ана Ана

Здравейте, приятели.

Днес в денят на детската книга ми се иска да ви запозная с книжките разказващи приключенията на Ана Ана и нейните приятели. За първи път ще пиша за детски книжки и не знам дали ще успея да ви предам цялото им очарование.


Създатели на поредицата са Алекси Дормал и Доминик Рок, които успяват с красиви и интересни илюстрации и кратки и забавни диалози да предадат приключенията на чаровната малка Ана Ана и нейните приятели.

Искам да ви кажа, че у дома всички харесахме книжките. Очарова ни не само Ана Ана, но и нейните приятели, които са колоритни и много забавни.  А и как няма!? Само си представете на какво са способни малки пакостливи герои с имена, като Зигзаг, Космато топче, Пингпонг, Лиско, Китчо и Гризу!!! Аз дори с моите 34 лета си имам фаворит. Съжалявам, но наистина много харесвам Космато Топче!

Книжките, които прочетохме у дома бяха „Ана Ана е болна“ и „Не ни е страх от тъмното“. Прекрасни и много възпитателни за деца от 3 до 7 годишна възраст, те успяват да съчеатаят хумор и занимателни картинки за да помогнат на децата с теми като здраве и страх от тъмното. Препоръчвам ги с две ръце на всички родители, които искат децата им да са любознателни и да разпалват сами интересът им към книгите.

Прекрасните приключения на Ана Ана можете да откриете на страничката на издателство Пурко. А защо не и да разгледате и другите им детски книжки? Все пак няма нищо по-прекрасно от четящо дете! ♥

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s