Uncategorized

Наградата за Главна женска роля отивааа при…

Естествено, няма как да присъдим наградата за главна женска роля на BOPS, защото все пак си има и мъжка роля там, но въпреки това темата (особено имайки предвид месеца) и книгата в тазмесечното издание на кутията крещят за главна женска роля. Тази е една от доста обичаните от мен кутии. Разбира се, обичам си ги всички, но знаете – винаги се промъква някой любимец, който да ти е с някоя и друга идея по-сипматичен от останалите калпазани. И сега, понеже вече се знаем (аз ви досаждам и ви държа в напрежение, вие искате да ме цапардосате с тежка книга по главата, но нито аз спирам, нито вие успявате да сбъднете желанието си), е време да се върнем към старото русло и да минем нататък.

И да въртите очи и да не въртите очи, казах „старото русло“, затова се изненадвам, че сте си помислили, че следва някаква снимка, разкриваща ви реалното съдържание на BOPS.

Така, няма да съм зла като Злобара и да дера далматинци за палто, а ще погъделичкам милостта в мен, минавайки напред! Защото идва най-забавната част!

Прекрасните лепенки са създадени от Моника от Kontur Creative и са наистина страхотни. Тук е моментът, в който Райс и всички останали ще ме убият, защото аз това детско не съм го гледала, затова си плюя на петите и дим да ме няма. Взимам лепенките с мен де, защото много ме кефят. Чаоооооо!

*Връща се, пристъпвайки на пръсти, и се оглежда за летящи домати, бутилки и всякакви такива производни*

Добре. Успокоихте ли се вече? Ще ви помогне ли, ако кажа, че съм гледала „Красавицата и Звяра“ Н-броя пъти?

В кутията ще намерите и страхотнически обеци, посветени на няколко герои: Хърмаяни (каквито са моите), Теса Грей, Селена и Катнис. Да, да, да, от всичките героини аз най-обичам Теса, но пък обеците, посветени на Хърмаяни, са SО МЕ!

Точно така, мога да се пльосна на стълбите, около мен да има дандания и аз да си чета без да ми пука.

За всички, на които им липсваха книгоразделителите на BOPS и Четат ли двама, те отново са тук! Всеки месец!

И преди да стигнем до главната женска роля, искам да ви покажа един от особено любимите ми продукти в кутията:

Ароматната свещ на The Candle Kingdom Хърмаяни, която е ексклузивна и е създадена специално за BOPS и не се предлага в магазинът им. Тя е от три слоя, като всеки е с различен аромат. Най-отгоре ви потапя в приключения ароматът на стари книги, после ви пренася на чист въздух този на прясно окосена трева и накрая за лека нощ ви приканва ароматът на паста за зъби. За тези, които ме следят, знаят, че това е единственият магазин, от който купувам книжни свещи по ред причини, затова много се зарадвах, когато видях, че именно тяхна свещ е в кутията и да, този път и аз си разопаковах моята самичка, защото не успях да подам лапа в опаковането на вашите, защото празнувах рожденият ден на мама 😀

Да, да, да знам! Искате вече да спра да дърдоря и да ви представя звездата на вечерта, нали? Нали? Мрън! Ужасни сте, а аз тъкмо се бях разприказвала, но пък и да си призная следващият артикул също ми е особено любим, така че добре, ще стане на вашата и минаваме към него!

Топла, топла, скочила от печатниците директно в багажника на Райс (примерно), тази страхотна перла на Ciela Books „Училище за Добро и Зло“. Като казвам „перла“ наистина го имам предвид, защото за мен това е едно от най-динамичните и бързи заглавия, които съм чела през тази година, и я обожавам. Може да видите ревю без спойлери ТУК. Прочетете я!!! Гарантирам ви, че ще се видите в приключение!

И така! Мога да кажа, че много награди могат да се раздадат за тази кутия. Аз лично обичам всеки един от артикулите и не, няма да гледам филмчето, не още. След малко припалвам Хърмаяни и се потапям в някое книжно приключение, а вас съветвам да отворите „Училище за Добро и Зло“, да запалите свещта и да направите същото!

Маркиран

2 коментара към “Наградата за Главна женска роля отивааа при…”

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s