Книги

Един „Благословен“ BOPS на хоризонта

Има един горчиво-сладък привкус разопаковането на тази кутия. Може би, защото това е финалът на едно приключение, което започнах със смесени чувства и с всяка следваща стъпка започнах да обичам все повече и повече. Ако не беше BOPS едва ли щях да открия „Проклятието на Воронина“ или да се запозная с приказно същество, каквато е Цвети. Затова BOPS ми става още по-скъп като идея. Но естествено, никой не иска да слуша сантименталности, затова ви хвърлям в дълбокото.

Естествено, че точно за тази кутия няма да пропусна онази дразнеща снимка, която показва много, но същевременно нищо. Точно както Дорин е способен да изнерви Зоя, но по един очарователен начин.

Добре, добре… Щом не искате да гледате чаровната усмивка на Дийн, явно наистина нямате търпение да видите какво има вътре.

Минавам към първия и особено любим артикул от кутията. Дрехата за книги, която освен че е прекрасна, е и част от приноса на Цвети за кутията. Да, народе не е само книгата. Посланията върху дрешките са написани лично от Цвети!

Да, да… Очевадно днес съм на някаква свръхестествена вълна.

Подложки за чаши!!! Идея си нямате колко съм щастлива от факта, че има подложки с цитати на Зоя и Дорин! Те са любимите ми герои и винаги когато някой им обърне по-специално внимание, душата ми пее. Тук обаче идва и един много интересен цитат. Този на Маркус. Чудите ли се вече кой е Маркус? Ох… идея си нямате колко греховно готин е този тип. Но няма да ви кажа нито дума повече за него, а хващайте книгата и … докато стигнете до Маркус.

Ех, този Дийн… Решили са, че има нещо свръхестествено в тази кутия и със Сам упорито се опитват да я превземат.

И отново, като в предната кутия имаме три свещи производство на The Candle Kingdom. Имаме Ксения, ухаеща на касис, жасмин, черна роза и карамфил, Игор на лайм, босилек и мандарина,  а Маркус, ех този Маркус бе… Кога се появи, че стана толкова популярен? Той ще ви подслади с аромат на мента и шоколад… ммм да. Не бе хора, колкото и да се опитвате да питате, няма да ви кажа кой е Маркус и какви връзки е извадил, че да се намърда в кутията. Но да ви кажа бая стабилни ще са.

Опа… Уинчестър избягаха… Дали Маркус има нещо общо? Не знам… Оставям ви, отивам да пия с Магнус Бейн. Не? Ок, де ок… Продължаваме!

Така, няма как ще трябва да гледате и моите кебапченца на тази снимка. Не, свещта не е в кутията, моя си е, доставена от Т-Маркет. Иначе минаваме към артикула! Помните ли лимитирания BOPS за „Пазители“? Ако сте били от предвидливите фенове на Цвети и „Четат ли двама“, то значи сте си го поръчали и в момента ще имате комплект плакати!!! Ще можете да си ги залепите до етажерката, където са се строили книгите.

Мисля, че Уинчестър трябва да се върнат с тежката артилерия… Все пак Дийн е Батман!

И звездата на кутията, финалът, завършекът… Моля барабани и носни кърпички, защото вече няма да четем за тези герои! Книгата „Благословени“ (ЦЪК за ревю без спойлери). Щем не щем, Владимирова не ни пита. Край и това е. Категорично и със замах.


Чакайте не бързайте! Не сме приключили още! Вие какво, видяхте барабаните и вече готови за купон? Сряда е бе, хора!

С ръка на сърцето смея да твърдя, че това е любимият ми BOPS до момента. Може би защото бележи краят на една малка ера, или защото айтъмите са просто страхотни.  Обичам това издание на BOPS! Ама много! И след тези редове ще отрека всякаква проява на сантименталност, дошла от мен.

Стойте, не бързайте! Има още едно същество, което много си хареса тази кутия и процеса на снимане. Естествено говоря за моя неотменен помощник в тайни и всякакви поразии, който се намесва с идеи, дори когато никой не му иска мнението…

Добре, стига вече съм ви надувала главата, колко страхотнически е този BOPS. Class dismissed. Отивайте да четете „Благословени“ и ако случайно някъде ревнете, ще ме накарате да се гордея с вас.

Advertisements

2 коментара към “Един „Благословен“ BOPS на хоризонта”

  1. Отново едно чаровно, забавно и напълно изчерпателно ревю на BOPS! Обожавам публикациите ти, свързани с тази удивителна, магическа кутия! Преди няколко месеца и аз си бях поръчала, затова и знам какво точно изпитваш в момента 🙂 Артикулите за пореден път са прекрасни и с нетърпение очалвам да видя какво ни е подготвило страхотново семейство от Четат ли двама за следващата кутия! 🙂

    1. Много благодаря за милите думи. Радвам се, че въвеждането на гифчетата е запазило интересът към публикациите и успявам да накарам някой да се усмихне докато чете. А следващата кутия се задава с гръм и трясък! 😀

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s