Четат ли двама идват с BOPS

Още не мога да повярвам, че измина цяла година от първата кутия BOPS! Но ето на, мина и замина, а Алекс и Райс продължават да ни радват с идеите си. Юли донесе една много специална кутия, юбилейна. А темата „Четат ли двама“ направо прелива от кутията. Мисля, че всеки следящ каналът им ще открие частица от всеки един от създателите на BOPS в тази кутия.

Както и с първата си кутия, така и с юбилейната четящото семейство подкрепя български автор. В кутията те споделят първа глава от „Индор и братството на почти-пълната луна“ от Б.Н. Добрев. Мисля, че това определено е в стила и на двамата… Защо? Нека ви напомня, че всичко започна с български автор и книга точно преди една година!

Страхотническият ключодържател 9 3/4 и Star Wars стикерите едва ли ще затруднят феновете на BOPS и „Четат ли двама“ да познаят кой артикул от чия ръка е добавен в кутията. Помните ли Алекс и снимките от рожденият му ден? Гигантската Star Wars торта? Вече чувам подходящата мелодия и виждам светещи мечове, това КРЕЩИ името на Алекс!!! Ключодържателят от друга страна е нещо, което си личи, че е подбрано с много любов и внимание от Райс, защото да! Райс и „Хари Потър“!!! Дори през изминалата година я гледахме по телевизията да говори по темата!!!

Чаша!!! Чаша!!! Чашааааааааааа! Да! Крещя! И не, не ми пука!!! Обичам чаши! Прелива от тях у нас. От този шкаф, от онзи шкаф. С тази чаша с кеф ще си пия карамелено лате на терасата и ще си чета книгата, докато слънцето стопля сссссстудената ми кръв, а когато оставя книгата за малко ще изгледам някое видео на „Четат ли двама“. Почти ще е като да си пия кафето с тях! В мълчание на по книга-две, а може и три.

Книгите, които са избрали прекрасното семейство отново носят индивидуалността на всеки един от тях. Алекс с „Внезапни завършеци“ на Джо Абъркромби от издателство „Colibri“ (защото Алекс без фентъзи, не е Алекс!) и Райс с „До всички момчета, които съм обичала“ от Джена Хан и Издателство Ибис!

Както виждате кутията е прекрасна и носи частица от характера и страстите на Алекс и Райс. От артикулите до книгата. Личи си любовта и желанието, което са вложили в подбора и изпълнението и макар да съм сигурна, че ще има някой размрънкал се този път няма да се спирам на тях… Защо? Защото това е кутията на „Четат ли двама“! Това е кутията с която те ни подаряват парченце от своя свят по случай рожденият ден на BOPS, точно както Пипи Дългото Чорапче раздава подаръци на приятелите си, когато отмята още една година от календара.

Аз пожелавам на BOPS oще много кутии и годишнини, защото те пълнят сърцата ни с радост, потапят съзнанията ни в нови приключения всеки месец и помагат да се сдобием с прекрасни читателски артикули. Благодаря ви, че ви има BOPS!!!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s