„Хартиените дами“ на BOPS са вече тук

001

Да, да, да! Точно така ще има два поста. Всеки BOPS ще си има своят пост. И започвам с дамския, защото… ladies first! Съжалявам господа, но ми се ще кавалерството да не остава в историята, та за това било аз дама ще го приложа в unboxing-ите на BOPS.

Както виждате от снимката, кутията е сменена. По-малка, по-стилна, по-компактна. Така подредена една кутия без значение от съдържанието си се усеща по-лека. С две думи дизайнът много ми харесва и вече го обичам. Уви за тези от Вас, които следят всеки unbox знаят кой у дома ще е нещастен от липсата на нови голееееми кутии. Вече ви писна да дърдоря нали? Леко потрепвате с крак за да си дойдем на думата? 😀

002

Да, да знам.. не искате да гледате розова хартия… Е аз все пак реших да ви я покажа!

004

Първото нещо което попадна в ръцете ми е тази невероятно сладка картичка на http://www.igreet.com. Тези от вас, които поръчаха Коледната кутия знаят какво правят тези картички. Аз със сигурност нямам намерение да ви кажа, защото е хубаво да последвате инструкциите на гърба на картичката и сами да видите какво са способни да сътворят Мацанка и Мишан. Да така ги кръстих и не, няма да им сменям имената.

003

Рецепта за Горещ шоколад от Trouble Bakers. Истината е, че се позачудих малко дали да я пусна тук, защото не знам, някак си се чувствам като член на тайно BOPS общество, където само ние да пием такъв шоколад. Нещо като тиквеният сок и Хогуъртс. Но днес съм решила да бъда добро дете. Рецептата е на хубава лъскава хартия с прекрасен ръкописен шрифт. За някои от вас може да няма стойност но… материали, ала бала отделно времето което са отделили и прекрасните момичета от Trouble Bakers за да я сътворят.

005

Особено любим артикул от дамската кутия. Признавам Райс много внимателно ме следеше как ще реагирам точно на него… И как няма… В смисъл това е цитат не на кой да е, а на Магнус Freaking Бейн. През годините Алек и Магнус се превърнаха в много любими герои. Алек заради израстването си, а Магнус… е той както казва сериалният Александър „Magnus is magical“. Просто обожавам този герой. Древен, мъдър и в същото време забавен, жизнен… Да. Отклоних се знам, но Райс е виновна, намесвайки Магнус в цялата история.

Да знам… Искате да прекъсна вече това любовно излияние към Магнус Бейн и да ви покажа какво има в кутията… Добре де… Хайде от мен да мине 😀

006

Едно от последните издания на Orange Books , а имено „Аркадия“. Книгата е едно визуално бижу (за съдържанието ще си говорим по-натам във времето). Обичам твърдите корици, вида е  стилен и красив, дано и съдържанието да има позитивен ефект върху мен.

 

 

Advertisements

2 thoughts on “„Хартиените дами“ на BOPS са вече тук

  1. Отдавна се заглеждам по тази книга и винаги я подминавам при поръчките. (: Сега обаче ще изчакам ревюто ти и.. ще видим 😉

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s