„Само една нощ“ със Симона Арнщед

samo1nosht

Да, да, да точно така!!! Прочетох женска книга и ми хареса (и не изобщо не имитирам Кати Пери). Сега майтапът на страна, но и на мен се случва от време на време за копнея за някоя любовна история в която свръхестествени същества не изскачат от всеки ъгъл и главните герои са доста над 17. Ако трябва да съм честна подходих адски скептично към книгата, но…

4star

„Само Една Нощ“

„Само една нощ“ #1
Симона Арнщед
Страници: 606
Издава: ЕГМОНТ

Доверието е най-ценният актив на света…

В убийствения свят на шведския банков елит никой не знае това по-добре от корпоративния вълк Дейвид Хамар. Безскрупулен. Жесток. Неудържим. Той е на път да постигне най-голямата си цел – „Инвестум“. След години планиране всички играчи са заели местата си и Дейвид има нужда само от един коз – от един-единствен член на аристократичната банкова фамилия Де ла Грип. Наталия.

Елегантна, брилянтна, обречена да успее в един напълно мъжки свят, Наталия не може да отклони неочакваната покана за обяд на Дейвид. Всички знаят, че той е богат, опасен и безсъвестен. Това, което младата жена не очаква да открие обаче, е, че той е също така дълбоко наранен.

Привличането между двамата е немислимо, но дългите шведски нощи таят афера, която е на път да извади наяве дълбоко пазени тайни, да промени завинаги едно семейство и да накара Дейвид и Наталия да се изправят пред страховете и желанията си.

Както казах по-горе подходих доста скептично към книгата. Започнах я без никакви очаквания е добре, без никакви високи очаквания, но останах доста приятно изненадана.

Макар авторката да започва, потапяйки читателя в един корпоративен свят, доста сложно изграден и с много реални детайли скоро четивото започва да обсебва вниманието на читателя.

Наталия е борбена, бореща се за позиции със собствените си познания без да разчита на силата на фамилното си име. Очароващо е и това колко уязвима е в силата и целеустремеността си. В такива моменти винаги се появява някой мъж като Дейвид. Красив, безкруполен, целеустремен и готов да смаже всичко по пътя, което седи между него и крайната му цел.

Историята е страстна, динамична, изпълнена с тайни и сложни финансови маневри. Е определено не бих я препоръчала на мъжката аудитория, но дамите над 18 със сигурност биха оценили всяко едно достойнство на книгата, от героите до горещите сцени присъстващи между страниците й.

Възможно ли е някога да се зароди връзка между аристократ и финансова акула? Отговор на този въпрос ще получите, само ако се гмурнете във финансовият свят на Швеция заедно с Дейвид и Наталия.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s