Fast And Furious 7 – сладко горчивият вкус на този last ride (spoiler free)

10313356_982916888387394_546265490730802894_n

Толкова много неща са казани за поредицата и сигурно още толкова могат да се кажат. Има хора за които Fast and Furious е просто поредният глупав екшън, но има и такива като мен, които освен шеметните надпревари, безумните ситуации и моментите с висок адреналин, виждат и историята, историята на хора събрани от обстоятелствата и пренесли връзката си на едно по-високо ниво. Хора взели най-прекрасната част от приятелството, а именно това всичките ти приятели да са твое семейство.

Явно за да направиш такъв филм трябва да усещаш и екипа си като свое семейство. Което беше доказано в последният излязъл от поредицата филм. Въпреки ударът, който франчайза понесе със загубата на Пол Уокър, те намериха сили да се съберат и да завършат филма в негова чест.

Furious 7 е един от тези филми, които трябва да видим на големият екран иначе изживяването няма да е пълноценно. Един от тези филми наситени с шеметни надпревари, моменти изпълнени с адреналин и такива със силни емоции.

Това е филм, който трябва да видите на голям екран, а не да оставите за по-късно на телевизора у дома или на компютъра. Това е филм, които ще ви накара да се смеете, да изтръпенете и да се просълзите. Един достоен last ride посветен на Пол Уокър.

Пожелавам ви приятно гледане.

R.I.P. Paul
(1973-2013)

Advertisements

4 thoughts on “Fast And Furious 7 – сладко горчивият вкус на този last ride (spoiler free)

 1. Няма какво повече да добавя към написаното от теб.
  Само ще кажа – това Семейство, макар показано ни на екрана, тези хора дори в реалния си живот са в пъти повече Семейство, отколкото други, претендиращи за този термин. Винаги съм казвала едно – семейството не се определя от кръвта, от фамилното име, нито пък няколко букви, една кръвна група могат да те подтикнат към лоялност, уважение и любов.
  И за всички, които някога не са ме разбрали, им пожелавам да изгледат филма, белким разберат.
  А отново на поста – само още едно нещо ще кажа – това са Велики хора.

  1. Именно. Речта на Вин към феновете на мястото на инцидента ме разби, самия начин как и той изстрада случилото се… Просто те са едно истинско семейство. Определено направиха силен и достоен финал.

 2. Искам да отправя въпрос, който пропуснах да задам снощи… Кога ще ходим да го гледаме ПАК, ПАК, ПАК? BTW този път ще се заредя със салфетки, че ми стана жал за хората около мен. Не че нямаха ръкави да си избършат носовете… 😀

  1. Ами викам тази седмица или по празниците да заформим нещо. Майка ми иска да го гледа също.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s