Защо Теодора Цончева е моят фаворит?

Да!!! Ще говоря за телевизия, каквато по принцип не гледам, но има нещо в музикалните формати, което винаги успява да ме закотви пред телевизора и да следя с интерес съдбата на моите фаворити. Тази година в X Factor Bulgaria, моят фаворит е Теодора Цончева. Причините са много, ще се опитам да изброя всяка една от тях в този текст. И ако в края на този пост, сте на моето мнение… Е… телефона е 17411 един смс е една доза любов… А сега, защо наистина Теодора Цончева е моят фаворит?

Като цяло съм привърженик на добрата музика. Много музикални жанрове влизат под този знаменател за мен. С ръка на сърцето признавам, че най-голямата ми слабост е рока, след него се нареждат латино ритмите, а любимите ми изпълнители на 21 век са Адам Ламбърт и Енрике Иглесиас. Все изпълнители и стилове, които не само ти поднасят една добра песен, но и те карат да я усетиш. Ето това прави Теди. Може да накара човек да почувства музиката, точно като моментите в които слушаме някое испанско парче и нямаме грам идея за какво се пее, но усещаме настроението, чувството което изпълнителя е вложил в него, отваряш Гугъл и изненада!!! Почти същото е каквото ти си усетил. Именно такъв изпълнител е Теди. Тя не само излиза за да изпее добре песента си, тя излиза за да я предаде на публиката, влага своите собствени усещания докато пее и просто те кара не само да чуеш, но и да почувстваш музиката.

Друго… Макар и чувствителна в нея има толкова много сила. И ще ви кажа, защо мисля така… На първо място се изисква огромен кураж, да отпаднеш един път и да се върнеш с гордо вдигната глава. Освен всичко останало, смятам че на първият концерт на нея се падна късата клечка. Да пееш песен на Майкъл Джексън… колкото и страхотно да я изпееш, колкото и много да вложиш от себе си, дори да дадеш 101% (както направи Теди), публиката винаги ще те накаже. Не защото не си се справил добре, дори да си се справил космически добре, понякога зрителя е като кон с капаци, ти просто не си Майкъл Джексън. И тук ще направя един паралел с Теди и Адам, който пее с Queen и все още има толкова много хора които отхвърлят таланта му. Е и като Адам, Теди излезе с гордо вдигната глава и я закова. Беше идеална. Не се притесни, че отиде на елиминации и закова отново. Показа такава сила… И показа, че освен чувствителна, тя е и един боец, който може и ще стигне далеч.

И на финал ще дам още една причина… Теди е един от тези хора, вечно усмихнатите и лъчезарните, които могат да те накараш да се усмихнеш без значение в колко кофти настроение си. Тя е просто Теди. Страхотен човек, страхотен изпълнител и страхотен инструктор по танци. Само се замислете, колко намръщени хора има около нас в ежедневието ни, една широка усмивка винаги прави впечатление. Горда съм, че познавам човек като нея.

Замислете се… Мисля, че Българската сцена има нужда точно от такъв човек. За това 17411!!!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s