Bon Jovi порция позитивизъм с Because We Can

Точно така тази песен тотално ме зариби. Слушах я с усмивка, когато течеше премиерата и по Z-Rock. Това което най-много ме радва е, че рок динозаврите един по един започват да се съвземат и да избягват комерса (визирам албумите между Cross Road и The Circle).

Обичам когато добрата стара школа предложи нещо такова. Още повече, че живеем във времена на негативизъм и песимизъм и една такава песен, динамична, енергична и пълна с толкова много позитивна енергия просто те кара да се усмихнеш. Кара те да вярваш не само в хората, но и в себе си. Без значение колко е трудно, можем да се справим… Because We Can.

Едва ли можеха да изберат по-добър надслов за турнето си. Да новия албум може да има къде, къде по-добри песни от тази, но емоцията и настроението е това което я прави толкова специална.

И всеки фен на Бон Джоуви в България ще се съгласи с мен… Because we can… Да точно така, вярвам, че всеки един от тези 15, 000 Българи в Букурещ през 2011 спомогнаха за това Европейското турне на групата да започне от София, България, малката държава за която има хора които дори не са чували.

И ако вече не сте повярвали, че можете да се справите с трудностите, че можете да вървите с гордо изправени глави и т.н. просто си пуснете песента, дори да не разбирате текста вярвам, че ще усетите положителната енергия която лъха от нея.

Тази песен остави приятно усещане в мен и продължава да ме кара да се усмихвам. Чакам с нетърпение новият албум и концерта у нас. И вярвам, че ще им покажем как Българската публика може да посрещне група като тях.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s