Adam Lambert и Trespassing албумът който върна вярата ми в съвременната музика…

https://i0.wp.com/cdn.idolator.com/wp-content/uploads/2012/01/27/adam-lambert-trespassing-album-cover-2-400x400.jpg Точно така. Върна вярата ми в съвременната музика. Може на няой да се стори прекалено силно изказване, но все пак съм човек който е израснал с музиката на Queen, Bon Jovi и т.н. Докато един прекрасен ден не се предадох и не дадох шанс на Адам Ламбърт. Това, че има феноменален глас го оставяме на страна едва ли ще има някой който да го отрече. Факт е, че и ме накара да настръхна за първи път слушайки песен на Queen изпята с вокали различни от тези на Фреди.
А сега обратно на темата за Trespassing…

Отдавна мина времето когато просто ей така ставах и отивах да си купя албума на някой. Това мое безгранично доверие към музиката изчезна преди около десетина години. По принцип винаги докато слушам цял албум се случва да прескачам някой песни и да има повече от 5 песни които да са ми безразлични… Но… Trespassing се оказа пълно съвършенство.

Има песен подходяща за всеки. Песен в която да откриеш нещо от самия себе си и дори да научиш нещо ново. Всяка песен носи различно настроение. Какво изпитвам аз докато слушам албума?! Спокойствие, енергия, радост, тъга… И това е само една малка част. Песните в този албум са просто перфектни. Всяка една. Естествено имам своя личен фаворит.

Знам, че много хора се отнасят с предразсъдъци към Адам заради факта, че е гей или грима му, но ще Ви кажа само едно… Ако сте ценител на добрата музика, захвърлете предразсъдъците и изслушайте и двата му албума. Ще откриете, че съвременната музика не е само с хитове които след 2-3 години се забравят, а има и много стойностни парчета, който дори модерни са далече от комерса заради самото послание което носят. А и нека не забравяме, когато един изпълнител сам пише музиката или текста на песните си, те са много по-силно изпълнени.  Ако този пост е запалил любопитството Ви, пожелавам приятно слушане (по възможност на двата албума), а сега Ви оставям с моя фаворит от Trespassing:

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s